Duits blad voert bewijs aan voor nazi-ufo Hitler

Date: 18-11-2010

Een recent rapport in het Duitse wetenschapsblad PM beweert dat Adolf Hitler aan het einde van de Tweede Wereldoorlog opdracht heeft gegeven aan zijn wetenschappers om een 'superwapen' te creŽren waarmee hij de geallieerden alsnog zou kunnen verslaan.

Zo kwamen de Duitsers met de V2-raketten en de eerste jet fighters op de proppen, maar die kwamen te laat om de nederlaag voor Hitler nog af te wenden. Andere ideeŽn, zoals een vliegende schotel die Londen en zelfs New York moest bombarderen, kwamen niet voorbij de tekentafel. Tenminste, dat werd altijd aangenomen, maar volgens het rapport in PM, zou zo'n vliegende schotel wel degelijk uitgewerkt zijn en zou een prototype daadwerkelijk hebben rondgevlogen.

In het blad worden ooggetuigen geciteerd, die de zogenaamde ufo met het ijzeren kruis, symbool van het Duitse leger, in 1944 over de Thames zagen vliegen. De Amerikanen zouden het tuig ook als een potentieel gevaar gedetecteerd hebben op hun radars.

In de toenmalige New York Times werden er foto's van gepubliceerd en geschreven over een 'mysterieuze vliegende schijf die met hoge snelheden over de hoge gebouwen van de stad scheert.' Volgens het magazine vernietigden de Duitsers na hun nederlaag al het papierwerk rond hun uitvinding, maar in 1960 konden ufo-experts in Canada een toestel namaken dat tot hun eigen verbazing echt kon vliegen.

Het Duitse project kreeg de naam Schriever-Habermohl mee, naar ingenieur en testpiloot Rudof Schriever en collega-ingenieur Otto Habermohl. Zij werkten tussen 1941 en 1943 in Praag samen aan de schotel. Daarna kwam het project in handen van SS-officier Hans Kammler, toen Hitler aan Hermann Goering als hoofd van de luchtmacht vroeg om een superwapen te lanceren.

Gevangenen van de geallieerden claimden de zilveren vliegende schotel, die ongeveer 5,4 meter breed was, meerdere keren gezien te hebben. volgens Joseph Andreas Epp, die als ingenieur meewerkte aan het project, werden er vijftien prototypes gebouwd. Rond een centrale cockpit werden er vleugels gebouwd die een cirkel vormden en het toestel deden klimmen.

De theorie wordt ook gevoed door Igor Witkowski, een Poolse gewezen historicus en journalist. In zijn boek uit 2000, 'Prawda O Wunderwaffe' (De waarheid over het wonderwapen), claimt de man dat de Nazi's een buikvormig luchtvaarttoestel gecreŽerd hadden en dat Hitler de beste wetenschappers en ingenieurs tot zijn beschikking had.

Onlangs lekte in Amerika een rapport uit waaruit bleek dat verschillende nazi-wetenschappers na de oorlog in dienst werden genomen door de NASA waar ze een grote bijdrage leverden aan de ontwikkeling van de Amerikaanse ruimtevaart.

bron: ad.nl 
Overzicht
03-11-2012
Prof Dr Udo Limpopo doet het weer
15-02-2011
Demonstratie Tesla Coil in de Frontier Bookshop
23-12-2010
Film Skyline
30-11-2010
NASA: Doorbraak in zoektocht naar buitenaards leven
24-11-2010
IndonesiŽ wil al z'n regenwoud omhakken
18-11-2010
Straling draadloos internet slecht voor bomen en planten
18-11-2010
Duits blad voert bewijs aan voor nazi-ufo Hitler
07-11-2010
Niet president, maar elite bestuurt de VS
16-07-2010
CO2 arme motoren in Brummen
27-03-2010
Toetanchamon was kind van incestueuze relatie